Hannah

BBF_9301aHannah® biedt een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!Geef uw huid een kans

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en een absoluut pioniersschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage en de hieruit voortvloeiende behandelingen zijn al jaren uniek in haar sort. Wie de huid op de juiste manier laat onderhouden en deze tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om de huid te verbeteren.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huid-verwante, hooggekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten met een huid-eigen karakter. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg. De producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat heel snel zichtbaar wordt. Ze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Het stappenplan bestaat uit het reinigen, het peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid en hiervoor zijn speciale producten ontwikkeld. Naar wens en behoefte is dit stappenplan uit te breiden met de fruitzuurpeeling.

Meer informative over Hannah,

www.huidcoach.nl